top of page

Van opleiden tot verbinden

Wij vinden het belangrijk dat docenten die mindfulness training geven aan leerlingen goed opgeleid worden. Daarnaast is het belangrijk om in verbinding te blijven met collega-trainers. Daarom bieden wij naast de opleidingen ook activiteiten voor het netwerk aan.

Retraites

Omdat de eigen beoefening centraal staat in het overbrengen van mindfulness naar anderen, bieden we de mogelijkheid om samen met ons een langere periode te oefenen. 

Terugkomdagen

Terugkomdagen waarop aandacht wordt besteed aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en training, is er ruimte voor de eigen meditatie beoefening beoefening en kunnen we samen reflecteren en uitwisselen over de praktische kant van de implementatie van mindfulness training in het onderwijs.

Activiteiten

Themagerelateerde verdiepende activiteiten: zelf-compassie voor leerkrachten, mindful communiceren, werken met emoties en welzijns-workshops.

Ondersteuning

De leerkrachten die we opleiden zijn veelal de pioniers op hun school. We voelen ons verant-woordelijk om hen te ondersteunen en willen op een positieve manier bijdragen aan het levendig houden van hun persoonlijke missie.

bottom of page