top of page

Online MBSR Training

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt trainen. De Amerikaan Jon Kabat-Zinn heeft mindfulness met Westerse psychologische inzichten verenigd tot de achtweekse mindfulnesstraining die nu al meer dan 40 jaar bestaat en die door veelvuldig wetenschappelijk onderzoek bewezen effectief is gebleken. 

Bij volwassenen is de mindfulness training bekend als MBSR (Mindful Based Stress Reduction) of MBCT (Mindful Based Cognitieve Therapie). We trainen MBSR door 'te stoppen met doen'. We leren dat als we vertragen, we meer zien. We werpen ons licht op de dingen die we doen, zoals we ze gewend zijn te doen. Daarom geeft mindfulness inzicht.

Deelnemers zijn blij dat ze op een eenvoudige manier kunnen investeren in de kwaliteit van hun leven en gewoon vanuit huis kunnen deelnemen. 

De kosten worden vaak betaald met het persoonlijk scholingsbudget van je werkgever. Ook kan het zijn dat jouw verzekeraar een deel van de kosten dekt. Onze trainers zijn hoog gekwalificeerde Cat. 1 trainers die bovendien zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister mindfulness trainers en lid van de beroepsverening VMBN. 

Deelname aan deze training (of vergelijkbaar) is onder andere een voorwaarde voor deelname aan onze opleiding tot mindfulness trainer voor jongeren. 

Trainers(s): Eva Kam of Cathri Verkleij 
Deelnemers: min 5 max 12 

Kosten: Euro 550,- p.p. (vrijgesteld van btw.) 

Bij meer dan 7 deelnemers komt er 50 euro per deelnemer ten goede van de stichting. 
Data en aanmelden: zie agenda

Locatie: Online via Zoom

De training bestaat uit:

  • persoonlijk (Telefonisch of Zoom) voorgesprek

  • 8 x 2 uur online training 

  • Thuisbeoefening 

  • reader en cursusmateriaal 

bottom of page